MUSTAFA GENÇ - MÜDÜR YARDIMCISI

Bolu İli Kıbrıscık İlçesi´nde doğdum. İlkokulu Geriş Köyü´nde, Ortaokul ve lise öğrenimini ise Kıbrıscıkta tamamladım. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden 2002 yılında mezun oldum. 2002-2007 yılları arasında Hakkari İli Şemdinli İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. 2003-2004 yılları içerisinde uzun dönem yedek subay olarak Şırnak İli Uludere İlçesi Uzungeçit Beldesinde askerlik görevini tamamladım. 2007-2011 yılları arasında Ordu İli Korgan ilçesi Çayırkent Beldesi Aşağıoba İlkokulu´nda 2 yıl, Korgan İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu´nda 2 yıl sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. 2011 yılında Düzce Kaynaşlı İlkokulu´nda 1 yıl sınıf öğretmeni, 1 yıl görevlendirme müdür yardımcılığı yaptım. 2013 yılında Kaynaşlı İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandım.