SABRİ ERGİN - DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ

1969 yılında, Düzcen´nin Kaynaşlı İlçesine bağlı  Tavak Köyünde doğdum. Aynı köyde ilkokulu bitirdim. Tavak Köyü Kur´an Kursunda, hafızlığımı tamamladım.

1984 yılında, Düzce İmam Hatip Lise´nin orta okuluna başladım.1991 yılında Düzce İmam-Hatip Lise´sini bitirdim. Aynı yıl Üniversite sınavlarında muvaffak olarak  Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne girdim.1996 yılında Üniversite tahsilimi tamamladım.

1996  yılında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak, İstanbul Tuzla´da ilk görevime başladım. Onyıl çalıştığım bu ilk görev yerimin ardından,  2006 yılında Düzce Akçakoca Kurukavak YİBO´ya atandım. 2008 yılı Temmuzunda, Düzce Merkez Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretimokulu´na atandım. 2013 yılında halehazırdaki görev yerim olan Kaynaşlı İlkokulu´na atandım. Kaynaşlı İlkokulu´nda beş yıldan beri görev yapmaktayım.

Nice yıllara,  dilek ve arzularımla saygılar sunarım.