Nis

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğiyle "Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu" nun  18-19 Haziran 2021 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak düzenlenecektir.

23 Nisan Çalışmalarımız

Kemal Arıcan öğretmenimizi bun öğrencisinin 23 Nisan şiiri

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı; uzaktan eğitim sürecinde tüm öğrencilere TRT EBA televizyonu yayınları, canlı dersler ve EBA dijital platformunun oluşturduğu alternatif sistemlerle ulaşmanın yanı sıra onlara her sınıf düzeyinde kaynak desteği hazırlayarak paylaşıyor. 4. sınıf öğrencileri için yayınlanan çalışma fasiküllerinin beşinci ve altıncı üniteleri de bugün öğrencilerle paylaşıldı. Yeni yayımlanan 10 fasikülde 850 sorunun yer aldığını belirten Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgın sürecinde her bir öğrencimize ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için kaynak sunmaya devam ediyoruz." dedi.

Nis

23 Nisan'ın yüz birinci yılını kutladığımız ve salgın koşullarının çocuklarımızı arkadaşlarından, sosyal hayattan uzak kalmaya mecbur bıraktığı bu yıl, Millî Eğitim Bakanlığı, haftanın temasını "Çocukların iyi olma hali ve mutluluğu" olarak belirledi.  "23 Nisan Mutlu Olsun" denilerek kutlamalar için bir dizi etkinlik planlandı.

Nis

Düzce MEM Anadolu Masalları il temsilciliği tarafından Hoşaf masalı anlatımı ve mani etkinliğine  okulumuz öğrencilerinden Yusuf Kağan Aydın ve Nisa Nur Ayyıldız manileri ile renk kattı.

Nis

Vatanı için canını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Onlar iyi ki vardı.

Nis

Okulumuzdan iki öğrencinin de mani söyleyeceği etkinliğe davetlisiniz.

Nis

"Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" uygulamasıyla halk eğitimi merkezi kursları, her mahalleye taşınacak. Bu yıl İstanbul'da başlayacak pilot uygulama, 2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm Türkiye'de hayata geçirilecek. Uygulama kapsamında ülke genelinde yaklaşık 32 bin mahallede seçilen en az bir okulda halk eğitimi kursları açılacağını duyuran Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 7'den 70'e tüm vatandaşları bu kurslara davet etti.

Nis

1 C sınıfı öğrencileri kendi saatlerini tasarlayıp, tam ve yarım saatleri öğreniyor.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan basın açıklamasında ilokulların bütün kademesinde uzaktan eğitime geçildi.

Nis

Okulumuz öğretmenleri aşının öğretmenlere tanımlanması ile aşılarını oldular.

Okumaya devam ediyoruz.