Nis

Türk Polis Teşkilatı bu yıl 176. yıl dönümünü kutlayacak. Ülkenin asayiş ve güvenliğin teminatını sağlayan polisler için modern anlamda ilk kez 1845 tarihinde İstanbul'da Polis Teşkilatı kurulmuş olup o tarihten sonrada 10 Nisan haftası 'Polis Haftası' olarak kutlanmakta..

1. C sınıfı interaktif defter uygulaması ile zıt anlamlı kelimeleri öğreniyor

Nis

Okulumuzda yürütülen AKLIMI SEVEYİM E-twinning Projesi kapsamında Nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda Nisan ayı oyunumuz olan satranç oyunu öğretim yöntem ve teknikleri üzerinde konuşuldu.

Nis

2021 Düzce Mehmet Akif İnan Hafıziho Proje Bireysel Başvuruları 22.02.2021 günü başlamıştır.

Salgın hastalık nedeniyle değişen koşullara göre gerekli duyurular hafiziho.meb.gov.tr adresi ve okul müdürlükleri aracılığı ile yayınlanacaktır.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencileri Dede Korkut hikâyeleri ve Anadolu masallarıyla buluşturacak "Anadolu Masalları Projesi"nin tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Selçuk projeyi "220 bin öğretmenin çocuklarımızın kulaklarına, gönüllerine Anadolu'nun, Türk dünyasının binlerce yıllık nefesini sunmaları çok büyük bir eser olarak karşımızda duruyor." diyerek anlattı.

Nis

Yaparak Öğreniyor; Öğrenirken Eğleniyorum.

Oynayalım, Eğlenelim, Öğrenelim....

Nis

• Dumlupınar denizaltısı, 68 yıl önce 81 denizcimize çelikten mezar oldu. 4 Nisan 1953'te Çanakkale'nin Nara Burnu açıklarında İsveç bandıralı yük gemisinin çarpması sonucu 87 metre derinliğe batan Dumlupınar, Türk Deniz Kuvvetleri'nin Ertuğrul faciasından sonra en çok kayıp verdiği kaza oldu. Türkiye'nin gündeminden hiç düşmeyen Dumlupınar şehitleri her yıl 4 Nisan'da törenlerle anılıyor.

OKUL DERGİMİZ YAYINDA