Mrt

Akıl ve zeka oyunları kursumuza öğrencilerimizin yoğun iligisi devam ediyor!

Mrt

1-C sınıfı Benim Akıl ve Zeka Oyunları Atölyem etwinning projesi kapsamında 14 Mart Pi Günü kapsamında Resfebe etkinliği yaptı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü nün 100. Yılında 1. Sınıf öğrencilerimizin İstiklal Marşı performansı.

Mrt

Genelge ile 2021 yılının İstiklal Marşı'nın Milli Marş olarak kabul edildi.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen kitap okuma projesi kapsamında öğrencilerimiz ve aileleri her gün aynı saatte kitap okumaya devam ediyorlar. Bu kapsamda ailelerimize ve öğrencilerimize projeye sundukları destek ve geleceğimiz için hep birlikte okudukları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Kaynaşlı da  öğrencilere yönelik voleybol Kursu açılıyor.

Mrt

2017 yılından itibaren Türkiye genelinde düzenlenmeye başlayan yarışma kapsamında; il birincileri ödüllendirilecek, 81 ilin ilkokul, ortaokul, lise birincileri ise Türkiye finali jürisi tarafından değerlendirilecektir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Bahadır RADIF tarafından okulumuzda Zeka Oyunları Kursu açıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet YİĞİT tarafından okulumuzda satranç kursu açılmıştır.

Ara

Okuumuz Öğretmenlerinden Bahadır RADIF ın hazılamış olduğu 2021 yılı takvim çalışması.

Şablolar en iyi 32x45 ebatındaki kağıda baskı alınacak şekilde tasaranmıştır.

Ara

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim sisteminin emektarları emekli öğretmenlerle buluştu.