Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi; egemenliğin kayıtsız şartsız millete emanet edildiğinin, vatanın bir karış toprağından bile asla ödün verilmeyeceğinin ve bağımsızlık uğruna yapılan tüm fedakârlıkların timsalidir.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz sevgili çocuklarımız ise milletimizin kalbi, vicdanı ve daha güçlü yarınları için yegâne mevcudiyetidir. 23 Nisan, bu ülkede her çocuğun üzerine doğar doğmaz iliştirilmiş ve oradan asla alınamayacak bir bağımsızlık hediyesidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, millî irademizin temsili "Gazi Meclisimizi" var eden, bugünlere taşıyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz; geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını mutlulukla kutluyoruz.

Geçmiş olsun Türkiyem!

Eyl

6 Eylül 2021 Pazartesi günü uzun bir aradan sonra okulumuzun kapılarını öğrencilerimize açtık.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıf öğrencilerinin uyum haftası ile basladi

Düzce Anadolu Masalları 19 Mayıs Programı

May

Geçmişte hıdırellez farklı yöntemlerle kutlanırken,günümüzde sokaklarda yakılan ateşler üzerinden atlanarak ve topluluklar halinde eğlenilerek gerçekleştirilir.Geçmişte Hıdrellezlerde baharın taze bitkileri, taze kuzu eti ya da kuzu ciğeri yenirdi. Baharın ilk kuzusu yenildiği zaman sağlık ve şifa bulunacağına inanılırdı. Bugün de kırlardan çiçek veya ot toplayıp onları kaynattıktan sonra suyu içilirse bütün hastalıklara iyi geleceğine, bu su ile kırk gün yıkanılırsa gençleşip güzelleşileceğine inanılır.

May

Ülkemizde her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü" ve bu günü takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak kutlanmaktadır.

1-C sınıfı öğrencilerinin 23 Nisan şiir okuma performansı

Nis

"Dünyada hiçbir milletin kadını: 'Ben Anadolu kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim.' diyemez!" diyen Ulu Önder, Anadolu kadınının milletin kurtuluş mücadelesinde ne denli önemli bir rol oynadığını bildirmiştir bizlere. İşte bu kurtuluş mücadelesinde yıldız gibi parlayan Anadolu kadınlarından bir tanesi: Şehit Şerife Bacı...